GEVO INstallatietechniek

Gevo Installatietechniek is uw erkende installateur op het gebied van gas, water, cv-installaties, sanitair en dakwerk.

Wij zijn gevestigd in Reeuwijk en beschikken over een eigen bedrijfspand met daarin alle benodigde machines, gereedschappen en materialen. Dit zorgt ervoor dat wij elk werk tot in de puntjes goed uit kunnen voeren met als gevolg een prachtig resultaat voor uw klus.

Ieder project begint met het inventariseren van uw wensen. Gevo kan u hierin adviseren en u kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, uittekenen of berekenen van uw installatie, badkamer of dak.

Door onze vakkennis en ervaring toe te passen, bent u gegarandeerd van een perfect eindresultaat.


Lood- zink en koperwerk

Het gebruik van metalen zoals lood, zink en koper worden hedendaags steeds meer toegepast op monumentale panden, kerken en moderne bouwwerken. Architecten passen deze materialen dan ook steeds vaker toe bij projecten, dit omdat de producten erg duurzaam zijn en 100% recyclebaar. Er zijn verschillende mogelijkheden in het verwerken van lood- zink en koperwerk. Denk aan zinken losanges op de gevel, gefelst lood op een dakkapel of koperen felsbanen op een dak. Een metalen dak geeft altijd een mooie uitstraling en geeft een eigen karakter aan het gebouw.

Met zink heeft u ook met ontwerpen een vrije keuze. Dit omdat zink in veel verschillende technieken verwerkbaar is en daarnaast in verschillende soorten patinakleuren verkrijgbaar is.

Lood heeft als voordeel dat het erg makkelijk verwerkbaar is, dit omdat het product zeer flexibel is. Het heeft de eigenschap erg lang mee te gaan en wordt vaak toegepast op kerken en monumentale panden, het product staat voor het ambachtelijke werk van vroeger.

Met koper als gekozen materiaal kunt u uw project een exclusieve uitstraling geven. Het product biedt een zeer efficiënte bescherming tegen de werking van weersinvloeden en heeft een langere levensduur dan bijvoorbeeld zink.

Installatietechniek

Gevo is een gecertificeerd bedrijf op het gebied van gas- en watertechniek, riolering en sanitair.

Wij zijn een Nefit A-dealer, wat inhoudt dat wij zijn gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van cv-ketels en warmtepompen van onder andere merken als Nefit.

Bij ons is ook de nieuwe slimme thermostaat van Nefit verkrijgbaar: de Nefit Easy en EasyControl. Van alle gemakken voorzien, kan met wifi verbonden worden waardoor u de thermostaat ook op afstand kan regelen met uw smartphone.

Renovatie van badkamer en toilet kunnen wij u in het geheel aanbieden. Inclusief sloopwerk, aanpassen of vervangen van het leidingwerk, stucwerk en het smeren van een nieuwe dekvloer, waar bijvoorbeeld vloerverwarming ingelegd kan worden, het tegelwerk van de nieuwe badkamer of toilet en uiteindelijk het leveren en afmonteren van het sanitair. Inhoudelijk de wastafel, badkamermeubels, accessoires, toilet, inloopdouche of douchebak met alle bijbehorende kranen, afvoeren etcetera. Gevo kan dit alles voor u verzorgen en ook het voorbereidende traject, zoals het adviseren, uittekenen en berekenen.

Voor het ontstoppen, schoonspuiten en camera-inspecties van rioleringen staan wij ook voor u klaar.